Příběh neklidných střev

března 23, 2015

Už titulek naznačuje, že střeva účastnic zájezdu nebudou uplně v pořádku. Bohužel průjem přišel ve velmi nevhodnou dobu. Pro pochopení příběhu je na čase připomenout stupňovitost: 0 = kámen,  5=normal, 10="čurám prdelí"

21.brezna 22:36 Barmskeho casu (BT) - Nella cítí,  že její střeva potřebují navštívit toaletu. Neváhá a míří rychlým krokem k záchodu. Je to desítka.
23:31 - Nella zvrací,  odmítá si vzít prášek a nechává to na ráno. V průběhu noci jde ještě jednou.

22.března 8:03 - Nella pije na snídani černý čaj,  Verča a Zebra cítí malátnost, Adam a Dave zatím v pořádku.
8:30 - Zebra si loká vody a spouští průjem,  běží na toaletu, div že nespadne ze schodů.
9:16 - Nella jde na záchod, další 10. Bere si od Adama, teď přezdívaného jako doktor Loperan. Zebra ulehává se smektou do postele.
10:43 - Další oběť průjmu přichází u Veroniky. Klopí do sebe Endiaron a se Zebrou bojují o příděl smekty. Adama trápí bolest nohou, dává si magnesium.
11:20 - Zebra se trápí další 10, Verča trpí nevolností. U Nelly to vypadá, že prášek pomohl. Dave se odhlašuje z hotelu, dnes spí v rámci šetření na pláži. Adam jde na záchod a je to 4. Nicméně cítí bolest břicha.
12:03 - Adam je postihnut též průjmem,  je to ale jen 7. Má podezření, že za to může magnesium. Holky se válejí v posteli, Dave odešel na pláž.
13:45 - Adama bolí břicho, dává si něco jako smektu, co dostal od rodičů a jde o testovací prvek. Pomáhá to, i přesto že tělo chce vyprázdnit,  nejde to. Střeva se uklidnila.
14:11 - Adam odchází na pláž vyhledat Dava, jestli nemá potíže jako holky. Ty se válejí v posteli a odpočívají. Dave navštíví záchod,  jeho stolice je však na stupnici 3.

Adam a Dave se rozhodli odjet s přímořského letoviska už druhý den. Popravdě,  Adama to tady už nebaví. Válení se na pláži je sice fajn, ale do určitého momentu. Trávit 5 nocí v pavoučím do pěti je na něj moc. Chtěl jet už nočním do Rangunu v průběhu 5.noci a následně den tam strávit,  ale noční bus odtud nejezdí. Takze nálada padla na bod mrazu. Holky zůstávají další noc, budou se léčit.

Další a poslední destinace v Barmě bude město Pahn, kde se nachází krásné jeskyně a kousek hraniční přechod s Thajskem, v kterém nás čeká další část naší cesty - 10denní budhistická rekreace v klášteře - meditace a joga.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Mas to spatne, poprve jsem letela uz v noci ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele já myslím, že i bez této informace si to umíme představit :-) Já měla v Asii většinou spíše 2-3 :-)
    Míša

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images

Kontaktní formulář

Subscribe